Cumple Santa to you i et regala patates fregides diàries per a tota la vida!

3 AÑOS

 

La Santa Burger compleix avui 3 anys i volem celebrar-ho amb tots vosaltres però, com som tants ho anem a fer de forma 2.0. Així que molt atents perquè des del 21 al 29 de setembre tenim 3 jocs perquè celebreu aquest esdeveniment tan important amb nosaltres.

 

1 >> Premi al millor comentari de Facebook.

Entre tots els comentaris que poseu en la publicació en la pàgina de Facebook de l’aniversari, explicant-nos alguna història relacionada amb aquests 3 anys de La Santa al Prat.  Com per exemple, com ens vam conèixer, si vas celebrar un aniversari inoblidable, si les patates mai te les acabes… si tens un dia especial per fer una Santa…
Explica’ns què hi ha entre nosaltres!

2 >> Instagramea!

Fes-te seguidor del perfil de La Santa Burger i puja una foto en la qual estiguis amb nosaltres. La foto pot ser antiga! que tres anys donen per a molt repertori fotogràfic. I no oblidis etiquetar la foto amb els hashtags #lasantaburger i #cumplesanta.

3 >> I a aquest joc ho hem anomenat “In person”. Perquè venir a veure’ns també és el millor premi!

Si véns aquests dies pots trobar en el teu menú un regalet! què serà? et sembla bé unes patates fregides diàries de La Santa per a tota la vida? o preferèixes un menú complet? o també pots guanyar un 2 x 1 perquè quan vinguis a menjar a La Santa puguis venir acompanyat! Sigui el que sigui… vine i prova la teva sort!

 

Nosaltres no ho dubtaríem i provaríem amb els tres premis!

Us apunteu al nostre aniversari?

 


NORMES DEL CONCURS:

– El dia 30 de setembre anunciarem els guanyadors del premi 1 i 2 a les xarxes socials de La Santa Burger. El premi 3 és un misteri, al llarg de la setmana sortiran els guanyadors!

– Els guanyadors del premi 1 i 2 s’hauràn de posar en contacte amb l’equip de La Santa Burger entre el 30 de setembre i el 10 d’octubre.

– En cas de no recollida del premi 1 i 2 es donaràn per perduts.

– La Santa Burger es reserva els drets de publicació de les imatges participants en les seves xarxes socials.

– El premi de patates gratis per a tota la vida, serà personal i intrasferible, tant que haurà de presentar el DNI per cada consumició mínima d’una burger, sàndvitx o amanida amb beguda.

– El premi està limitat a una vegada per dia. i només en horari comercial de l’establiment.

– El premi es donarà per acabat si hi ha un incompliment d’alguna d’aquestes normes o hi ha un canvi de propietari o traspàs del negoci.

Anuncios

Los comentarios están cerrados.