Tornem al #Quintotapa amb la carxofa del prat

Des del 3 al 30 d’abril estarem oferint la nostra tapa de “TACO DE COCHINITA I CARXOFA PRAT” a la nova “Ruta de la QuintoTapa de El Prat“.

026_LaSanta_Carxofa (1)

Guiso de carn amb carxofa cruixent en una base de coqueta de blat
 

Els horaris per tastar la nostra proposta de carxofa és: de dilluns a diumenge MENYS divendres i dissabtes de 20 a 00h. Així, durant tota la setmana i als matins del cap de setmana podreu passar per La Santa amb el vostre Tapaport i segellar el 26! que és el nostre. Com sempre “anar de tapes té premi!”.

ELS INGREDIENTS: Coqueta de blat, enciam, tomàquet, ceba, llima. Per al guisat: Coll i costelles de porc, canyella, clau, anís, ametlles, ceba, chiles, mole i Carxofa Prat.

L’ELABORACIÓ: Fem un guisat tradicional a pressió amb les parts més sucoses del porc i els ingredients abans esmentats. Traiem la carn, l’esqueixem i li afegim els sucs de cocció. Tallem les carxofes a làmines i les fregim a foc ben viu. Sobre la coqueta de blat, muntem primer la carn, després l’enciam tallat en juliana, el tomàquet i la ceba tallats en brunoise i marinats amb suc de llima. Per acabar posem per sobre les carxofes cruixents.

I aquest any també acabarà la ruta al FiraTapa… però això ja ho parlarem més endavant! Per ara, veniu i tasteu la nostra “Cochinita”. Esperem que us agradi molt.

Trobareu més coses sobre aquest bonic projecte cultural i gastronòmic al web d’AGTbaix.

Anuncios

Los comentarios están cerrados.